HOME
O nama
Proizvodi
Kontakt
(C) Golden Globe d.o.o. 2002.-2010.

Unicolor Web dizajnTradicionalno cijenjena kvaliteta originalne kanadske šindre odraz je iskustva u krovopokrivanju i umijeću koje potječe još od početka dvadesetog stoljeća. Uvijek smo bili vrlo ponosni na šindru jer znamo koliko ćete Vi biti ponosni kada ju gledate na Vašem krovu.

To je razlog zašto je Golden Globe originalna kanadska šindra drugačija, sa izrazito izdržljivim slojem od filca, ekskluzivnom asfaltnom formulacijom i jedinstvenom metodom proizvodnje koje osiguravaju dosljednost u izgledu i performansama. Zbog toga su standardi koje smo mi zadali za naše proizvode za krovopokrivanje viši od onih koje je zadao Državni zavod za normizaciju i mjeriteljstvo. To je, ujedno, i razlog zašto uvijek na umu držimo slijedeće dvije riječi: bez kompromisa.


Prije dolaska na hrvatsko tržište Golden Globe originalna kanadska šindra prošla je rigorozne kontrole kvalitete, inspekcije i testiranja na zahtjevnom sjevernoameričkom i europskom tržištu. Također je prošla ispitivanja u skladu s hrvatskim standardima o negorivosti i otpornosti na leteću vatru izdanima od DRŽAVNOG ZAVODA ZA NORMIZACIJU I MJERITELJSTVO.

Originalna kanadska šindra je dokazana kao vrlo pogodan materijal za područja s promjenljivom klimom (gdje su velike oscilacije temperature). I, što je još važnije, stotine milijuna m2 kanadske šindre prošlo je vremensku izdržljivost širom svijeta. Osim toga, težina šindre (oko 10-12 kg/m2) čini krov lakšim, pa je pogodna za statiku objekta, a pogotovo u trusnim područjima gdje se često javljaju potresi. Stoga ona daje određenu sigurnost naročito za stanove u potkrovlju.

U suradnji s Privrednom bankom Zagreb, nudimo Vam mogućnost kupovine na kredit do 80.000 kn, uz otplatu do 5 godina.


[ Početna | O nama | Proizvodi | Kontakt ]