ORIGINALNA KANADSKA ŠINDRA
Općenito
Boje i modeli
Upute za pokrivanje/Jamstveni list
VELUX-krovni prozori
ROVAL-valovite ploče
OSB - podložne ploče
USB- konstrukcijske ploče
KAYCAN - fasadni sistemi i sofiti
GARAGA - garažna i industrijska vrata
(C) Golden Globe d.o.o. 2002.-2010.

Unicolor Web dizajn


Osnova Golden Globe originalne kanadske šindre je organski sloj od filca koji je u industriji priznat kao najjači i najfleksibilniji.
Kombinacija filca i specijalno proizvedenog asfaltnog materijala, koji temeljito čini filc otpornim na vodu, čine originalnu kanadsku šindru otpornijom.

Golden Globe originalna kanadska šindra ujedno je poznata po superiornom sistemu umetanja granula. Ovaj jedinstveni GEM (Granule Embedment Maximization) proces daje originalnoj kanadskoj šindri trajniji izgled i osigurava da granule budu otpornije na vjetar, led i snijeg.


Gornji sloj asfalta je bolje zaštićen što rezultira dužim vijekom trajanja šindre. Velik broj pigmenata koji služe pri stvaranju boja za naše granule stvorene su isključivo za kanadsku šindru.
Te boje temelje se na detaljnom ispitivanju trendova u građevinskom materijalu i ukusu kupaca.
Izbor iz ponuđenih paleta vrlo modernih boja bit će odraz vašeg dobrog ukusa danas i u danima koji dolaze.
Na kraju se primjenjuju Instabond ljepljive trake koje se aktiviraju pomoću sunca te tako čne krov načinjen u jednome komadu otpornim na vjetar.


Ne čini samo izgled kvalitetan krov. Dobro postavljen prvorazredni pokrov od šindre neće Vam dati samo dugotrajnu zaštitu koju trebate i pojačati užitak koji Vam pruža Vaš dom, nego će i značajno povećati vrijednost Vašeg doma.

Što se oblika krova tiče granica je, praktički, samo mašta. Budući da šindra ima vrlo važno svojstvo savitljivosti, a da pri tome ne nastaju deformacije, svaki krov možemo oblikovati po vlastitoj želji, vodeći računa o estetskoj i funkcionalnoj komponenti građevine. Vidljivo je da suvremeno graditeljstvo poseže i za nekim oblicima iz doba baroka, renesanse i drugih razdoblja.

Pri izvedbi kupola, stožastih oblika, izbočina i udubina na krovu šindra je postala nezamjenjiv materijal. Dokaz za to su i brojni već izvedeni krovovi. Stoga i savjet: ako se odlučite za gradnju, onda problema nema, Golden Globe je rješenje- maštajte o kući iz snova s krovom iz snova.S Golden Globe originalnom kanadskom šindrom moguće je izvesti i najsmjelije zahvate na svakom obliku krova, što će pridonijeti ljepšem obliku cijele građevine.

Izabrati krov za novi dom ili promijeniti krov koji više ne može obavljati svoju zadaću, može biti ispunjavajući i uzbudljiv projekt. Izabrati određenu boju i stil šindre može, i treba, biti zabavno. Zahvaljujući širokoj paleti prekrasnih stilova i modernih boja koje Vam nud Golden Globe, možete stvoriti krov komplementaran njezinom duhu i osobnosti.


[ Početna | O nama | Proizvodi | Kontakt ]