Originalna kanadska šindra
VELUX-krovni prozori
ROVAL-valovite ploče
OSB- podložne ploče
USB- konstrukcijske ploče
KAYCAN-fasadni sistemi
GARAGA - garažna i industrijska vrata
(C) Golden Globe d.o.o. 2002.-2010.

Unicolor Web dizajnSOFITI su, zapravo, perforirane PVC ploče izrađene u čitavoj paleti boja (najčešće se koriste u bijeloj boji), kojima ne treba nikakvo dodatno održavanje.
Tako su SOFITI, kao i ostali materijali koje nudi tvrtka Golden Globe postali sastavni dio idealnog krovnog sustava.


Pravilno izvedenom ventilacijom krovišta istodobno se zaštićuje i unutrašnja strana O.S.B. ploča. Stručno osposobljeni krovopokrivači pridaju osobito veliku važnost dobro izvedenoj ventilaciji (strujanje zraka površinom krovne plohe), jer od toga uvelike ovisi i trajnost samog krovišta. Nužno je stvoriti propuh na krovištu jer se time sprječava moguća kondenzacija zraka i stvaranje vlage koja postupno oštećuje krovište.

U sustavu ventilacije krovišta nije dovoljan samo odzračnik na najgornjem dijelu za izlaz vlage-kako bi neki u prvi trenutak pomislili i, naravno, pogriješili- nego je potrebno napraviti i ulaz zraka s najdonjeg dijela krovišta, kako bi se stvorila podjednaka temperatura na čitavom krovištu. Kao najbolje i najučinkovitije rješenje za izradu tog ulaza zraka-umjesto klasične lamperije-nudimo Vam provjeren i vrlo elegantan materijal, izrađen od plastičnih masa, koji se stručno naziva SOFIT.


KAYCAN je poznat po visokoj kakvoći izvedbe fasadnih sistema od aluminija i vinila. U ponudi imamo široki spektar boja, kako bi zadovoljili sve vaše zahjteve za estetikom.


Za više informacija o KAYCAN proizvodima posjetite www.kaycan.com


[ Početna | O nama | Proizvodi | Kontakt ]